Home » Het Team

Het Team

Drs. Vy Nguyen den Boer

Tandarts & Praktijkhouder

Liesbeth Weijde

Mondhygiëniste

Simone

Preventieassistente

Monique

Assistente

Drs. Vy Nguyen den Boer

Tandarts & Praktijkhouder
BIG- nummer: 79909783302

Vy Nguyen den Boer, geboren en getogen in Nijmegen, is afgestudeerd in 2008 aan Radboud Universiteit Nijmegen.

Na zeker 13 jaar ruime ervaring te hebben opgedaan, neemt ze nu het stokje over van drs. J. Meijs als tandarts in Nijmegen Oost aan het mooie pand op de Berg en Dalseweg.

Bij Vy kunt u terecht voor periodieke controles, gaatjes behandelen, witte vullingen, wortelkanaalbehandelingen, esthetische tandheelkunde, protheses, tanden bleken, kronen en bruggen en het vervaardigen van kronen/bruggen of protheses op implantaten. Vy heeft speciale interesse in uitgebreid kroon- en brugwerk en esthetische tandheelkunde.

Vy staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Tandartsen en volgt regelmatig nascholing om up-to-date te blijven.

Liesbeth Weijde

Mondhygiëniste

Liesbeth is in 1980 afgestudeerd als Mondhygiëniste. Bij onze ervaren Liesbeth bent u in goede handen als het gaat om het verzorgen van uw tandvlees voor een frisse mond. Tevens richt zij zich op preventie om gaatjes te voorkomen. Indien uw gebit of tandvlees net dat extra beetje inzet nodig heeft om gezond te worden, zet Liesbeth een tandje bij.

Simone

Preventieassistente

Simone heeft in 1990 haar opleiding afgerond en in 2007 haar opleiding tot preventieassistente.
Dit betekent dat Simone naast het assisteren ook bevoegd is tot het verwijderen van tandsteen en plaque boven het tandvlees. Indien nodig, zal zij ook de nodige voorlichting en instructies geven met betrekking tot het verzorgen van uw gebit.

Monique

Assistente

Monique heeft haar opleiding tot tandartsassistente afgerond in 1980.
Monique helpt bij het assisteren tijdens de tandheelkundige behandelingen, maar u zult haar ook aantreffen aan de balie om afspraken met u in te plannen.