Home » Kunstgebit Nijmegen

Kunstgebit bij Tandrijk Mondzorg Nijmegen

Een uitneembare prothese (kunstgebit) is één van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden. Prothesen kunnen worden toegepast bij het ontbreken van een aantal tanden of kiezen; een partiële prothese, of bij het ontbreken van alle tanden en kiezen; een volledige prothese (kunstgebit). De kwaliteit en het uiterlijk van protheses zijn tegenwoordig veel beter dan vroeger. Vaak valt het vrijwel niet op dat iemand een prothese draagt. Bij Tandrijk Mondzorg Nijmegen geven we u een kunstgebit, zodat uw gebit weer compleet is.

Partiële prothese: plaat- of frameprothese

Als u een aantal tanden of kiezen kwijt bent, zorgt een partiële prothese ervoor dat je beter kunt bijten, kauwen en spreken. Daarnaast kan de partiële prothese ook het uiterlijk van je gebit verbeteren en worden bovendien de overige tanden beschermd tegen slijtage en bederf. Zonder de partiële prothese gaan de natuurlijke tanden namelijk scheef staan of kunnen ze verplaatsen. Afhankelijk van het materiaal waaruit de partiële prothese wordt vervaardigd, wordt een partiële prothese ook wel plaat- of frameprothese genoemd.

Onze praktijk

In onze tandartspraktijk bieden we verschillende behandelingen aan, waaronder algemene tandheelkunde en cosmetische tandheelkunde. Bent u op zoek naar een ervaren tandarts Nijmegen? Aarzel niet om langs te komen of contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Kunstgebit aanmeten in Nijmegen Oost?

Bij Tandrijk Mondzorg staat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Bij ons wordt geluisterd naar uw behoeften en wensen.