Slide Tandrijk Mondzorg Nijmegen Oost Tandarts
Home » Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven als nieuwe patiënt kan online bij Tandrijk Mondzorg Nijmegen. Graag verwelkomen wij u als nieuwe patiënt in onze praktijk. Meld u aan door het invullen van de gegevens op onderstaande button.

Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een intake.

Aanmelden als patiënt

Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden als patiënt. Voor ieder gezinslid dient u het formulier apart in te vullen.

Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld:

(dd-mm-yyyy)

Bedankt voor uw gekozen vertrouwen in ons.

Graag willen we u op het volgende attenderen bij uw eerste bezoek.

Uw persoonlijke gegevens:

Wij verzoeken u vriendelijk te allen tijde een legitimatiebewijs en zorgpas bij u te hebben.

Afspraken:

Wij werken in onze praktijk uitsluitend met behandelingen volgens afspraak en zonder (open) spreekuren. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch of aan de balie worden gemaakt/geannuleerd.

Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens hierdoor ontstane tijdgebrek. Dit wordt beschouwd als niet nakomen van uw afspraak en kan in rekening worden gebracht.

Het niet nakomen van een afspraak:

Wanneer u een afspraak niet na kunt komen dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of per mail kenbaar te maken. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, dan zal voor u de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht: de kosten voor het niet tijdig annuleren, bedragen 1 euro per minuut per gereserveerde tijd. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven van onze praktijk.

Klachten:

Wanneer u ontevreden bent over een behandeling of de manier waarop u bent bejegend, vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken. Samen komen we er uit.